Siertzo

Kinderworkshop

Verdwalen tussen prachtige kralen, ze glinsteren je tegemoet en dan wordt het kiezen: welke kralen, bedels, kleuren ga jij gebruiken?

 

Met veel aandacht, gezelligheid, enthousiasme en deskundige begeleiding maakt SiertZo er samen met de kinderen een leuk feestje van.

 

De jarige mag van tevoren kiezen wat er gemaakt gaat worden tijdens de workshop. Wanneer u contact met ons opneemt zullen we u alle mogelijkheden van de kinderworkshop toesturen. We nemen op de dag zelf de mooiste kleuren aan kralen en materialen mee. Kiezen uit al het moois is moeilijk, maar uiteindelijk gaat elk kind, trots als een pauw, met een uniek en zelfgemaakt sieraad naar huis.

 

De kinderworkshop is mogelijk vanaf de leeftijd 5 t/m 12 jaar, minimaal 6 deelnemers, maximaal aantal deelnemers is in overleg. De kinderen zijn ongeveer anderhalf tot twee uur bezig met het maken van hun sieraad.

 

Bij een kinderfeestje denkt u natuurlijk als eerste aan een verjaardagsfeestje, maar wat dacht u van een kinderworkshop tijdens een familiefeest, of een receptie? U kunt lekker ongestoord bijkletsen, terwijl de kinderen iets moois maken. Bij SiertZo is iedere kinderworkshop eigenlijk een feestje!

 

 

De prijs is €9,- per kind en dit is inclusief materiaal en inclusief het gebruik van alle gereedschappen en hulpmiddelen. Binnen een straal van 25km rondom Ingen worden er geen reiskosten in rekening gebracht, eventuele kosten voor de overtocht met een pont komen er wel nog bij. Buiten de straal van 25 km wordt € 0,24 ct per extra verreden kilometer berekend.

 

Het is ook mogelijk om kant en klaar pakketjes in de webshop te bestellen ,waar de kinderen zelf thuis heerlijk aan het knutselen kunnen, prima voor kinderfeestjes, maar ook als verrrassing op regenachtige vrije dagen of tijdens vakantie. Ook heel leuk om als cadeautje te geven.