Siertzo

Workshops voor particulieren

Wat gaat u maken ? Iets voor bij dat nieuwe jurkje of toch iets wat u overal bij kunt dragen. Keuzes maken is soms lastig maar één ding is zeker na een workshop bij SiertZo gaat u naar huis met een zelfgemaakt sieraad en naar volle tevredenheid.

 

Gezelligheid, creativiteit en professionele begeleiding, dát zijn de ingrediënten van een workshop bij SiertZo. Zelf iets maken, wat niemand anders heeft is speciaal en SiertZo helpt u daarbij. Ervaring hebben in het maken van sieraden is niet nodig.

 

 

SiertZo komt aan huis de workshop verzorgen of op een locatie van uw keuze.                                    

Wat denkt u van heerlijk genieten van allerlei lekkere hapjes en ondertussen creatief aan de slag zijn? Ook dat kan want ook een combinatie met een high tea is één van de mogelijkheden.

 

Een workshop sieraden maken is er vanaf 25 euro.

 

Kent u de zeepketting al? Dit is een heerlijk ruikende decoratie en heel leuk om zelf te maken. Ook dit is één van de mogelijkheden en is er al voor € 17,50.

 

Al onze workshopprijzen zijn inclusief materiaal en inclusief het gebruik van alle gereedschappen en hulpmiddelen.   Binnen een straal van 25km rondom Ingen worden er geen reiskosten in rekening gebracht, eventuele kosten voor de overtocht met een pont komen er wel nog bij. Buiten de straal van 25 km wordt €0,24 ct. per extra verreden kilometer berekend.